Slaaptherapie

http://therapiegiesbeek.nl/uploads/images/afbeeldingen/praktijk5.jpg

Oefentherapie bij slaapproblemen

"Als ik vanavond maar kan slapen..."

"Door de pijn slaap ik vannacht vast weer niet..."

Komen deze gedachten u bekend voor? Dan bent u niet de enige.

Volgens recente cijfers worstelen 1,5 miljoen Nederlanders elke avond met piekeren, liggen te malen en te woelen of liggen tevergeefs te wachten op de slaap die maar niet komt. Een derde van alle Nederlanders slaapt wel eens slecht.

Wat zijn slaapproblemen precies? Want een nachtje niet goed slapen is natuurlijk nog geen aanleiding om naar de oefentherapeut te gaan. Deze verschillende slaapproblemen wel:

Oorzaken van slaapproblmen kunnen zijn:

De oefentherapeut benadert uw slaapprobleem vanuit een 24-uurs visie. De invloeden van uw dag lopen door in de nacht en daarbij zullen de gevolgen van uw slechte slapen doorlopen in de dag die erop volgt. Systematisch worden de onderliggende redenen van het slaapprobleem inzichtelijk gemaakt, aangepakt en opgelost.

De slaapoefentherapeut kan u helpen van uw slaapproblemen af te komen. De therapie is gebaseerd op recente wetenschappelijke inzichten en heeft een praktische, voor u goed toepasbare aanpak. Voor meer informatie over de slaapoefentherapie kunt u verder lezen op de website www.slaapoefentherapie.nl of contact opnemen met de praktijk.